×
Menu

WCR e-SG 195 Rebel Race Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Head WCR e-SG 190 Rebel Race slēpes ir augstas veiktspējas slēpes, kas paredzētas pieredzējušiem slēpotājiem un sacīkšu braucējiem. Slēpju vidukļa platums ir 65 mm un rādiuss - 33,0 m, tāpēc šīs slēpes nodrošina lielisku noturību uz malas un ātrus pagriezienus, padarot tās ideāli piemērotas karvingam un sacensībām trasē. Tās ir arī ļoti universālas un izmantojamas visos sniega apstākļos.

WCR e-SG 190 Rebel Race slēpes ir aprīkotas ar unikālu EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģiju, kas samazina vibrācijas un nodrošina vienmērīgu un stabilu slēpošanu pat lielā ātrumā. Slēpes ir izgatavotas no augstākās kvalitātes koksnes, titāna un grafēna kombinācijas, kā rezultātā ir izveidota viegla konstrukcija, kas nodrošina maksimālu jaudu un kontroli. Camber profils un agri pacelta astes daļa nodrošina optimālu stabilitāti un malu saķeri uz cietā sniega.

Šīs unisex slēpes ir piemērotas gan vīriešiem, gan sievietēm, un tās ir pieejamas dažāda garuma, lai atbilstu dažādiem slēpošanas stiliem un spējām. Slēpēm nav pievienoti stiprinājumi, lai jūs varētu izvēlēties stiprinājumus, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām un vēlmēm. Head WCR WCR e-SG 190 Rebel Race slēpes ar savu gludo dizainu un izcilo veiktspēju ir lieliska izvēle pieredzējušiem slēpotājiem, kas vēlas pacelt slēpošanu jaunā līmenī.

Ieteicams bez slēpju stiprinājuma:
Head FF 14 GW - ieteicamas ar slēpēm.
Head FF 11 GW

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
98/65/82 mm
Vidukļa platums:
65mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Advanced
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
33.0m
Serdes materiāls:
Wood, Titanal, Graphene
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit)
Dzimums:
Unisex
Parādīt visu

SkatePro