×
Menu

WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis

Jauns
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race slēpes: Pārvaldiet nogāzes ar precizitāti un ātrumu.

Uzlabojiet savu slēpošanas spēli ar jaunākajām Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race slēpēm, kas ir rūpīgi izstrādātas pieredzējušiem slēpotājiem, kuri pieprasa maksimālu veiktspēju un precizitāti. Uzvelciet šīs sacīkstēm paredzētās slēpes un izbaudiet nepārspējamu kontroli un atsaucību, iekarojot slēpošanas trases.

Slēpes Head WCR e-SL Rebel FIS SW, kas izstrādātas, koncentrējoties uz slēpošanas trasēm un sacensībām, var lepoties ar iespaidīgu 68 mm vidukļa platumu, kas nodrošina zibenīgu pāreju no malas uz malu un nepārspējamu manevrētspēju. Izgatavotas no augstas veiktspējas koka, titāna un grafēna serdeņa, šīs slēpes nodrošina izcilu stabilitāti un jaudas pārnesi katrā pagriezienā.

Head inovatīvā EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģija vēl vairāk uzlabo slēpju veiktspēju, novēršot nevēlamas vibrācijas un nodrošinot vienmērīgu un kontrolētu braukšanu pat lielā ātrumā. Turklāt UHM C pamatne nodrošina izcilu izturību un slīdamību, ļaujot jums saglabāt ātrumu un precizitāti visu nobraucienu laikā.

Slēpes Head WCR e-SL Rebel FIS SW ar 12,8 m rādiusu ir ideāli piemērotas ātriem un precīziem pagriezieniem, tāpēc tās ir ideāli piemērotas pieredzējušiem slēpotājiem un sacīkšu braucējiem, kas meklē maksimālu veiktspēju uz labiekārtotām trasēm. Slēpju stiprinājumi nav iekļauti komplektācijā, kas ļauj jums pielāgot slēpes atbilstoši savām vēlmēm.

Piedzīvojiet aizrautību, slēpojot ar savām labākajām spējām - pasūtiet Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race slēpes jau šodien un atbrīvojiet savu sacīkšu garu trasē!

Uden slēpju stiprinājums - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
119/68/103 mm
Vidukļa platums:
68mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Advanced
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
12.8m
Serdes materiāls:
Wood, Titanal, Graphene
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Dzimums:
Unisex
Parādīt visu

SkatePro