×
Menu

WCR e-GS Rebels SW Race Skis

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iepazīstinām ar Head WCR e-GS Rebels SW Race slēpēm, kas ir labākā izvēle pieredzējušiem slēpotājiem, kuri meklē nepārspējamu veiktspēju trasē. Šīs slēpes ar iespaidīgo 65 mm vidukļa platumu un universālo 25,0 m pagrieziena rādiusu nodrošina zibens ātru pāreju no vienas malas uz otru, stabilitāti un precizitāti.

Šīs slēpes ir izstrādātas, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, un tajās izmantota spēcīga koka un Graphene serdes materiālu kombinācija, kas nodrošina izcilu izturību, vibrāciju slāpēšanu un atsaucību. Turklāt šajās slēpēs ir iestrādāta Head revolucionārā EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģija, kas vēl vairāk samazina vibrācijas, nodrošinot vienmērīgāku braukšanu. UHM C pamatne nodrošina izcilu izturību un ātrumu, padarot tās ideāli piemērotas sniega slīpēšanai.

Head WCR e-GS Rebels SW Race slēpes ir rūpīgi izstrādātas, lai optimizētu jaudu un kontroli. Neatkarīgi no tā, vai braucat tīras līnijas pa sagatavotu trasi vai sacenšaties sarežģītās trasēs, šīs slēpes nodrošina nepārspējamu pieredzi. Tās ir ideāli piemērotas slēpošanas trasēs un sacīkšu entuziastiem, un to veiktspēja sasniedz jaunas virsotnes, ļaujot slēpotājiem pārsniegt savas robežas un iekarot visprasīgākos apvidus.

Šīm Head sacīkšu slēpēm ir ne tikai izcila veiktspēja, bet arī izskats. To pārsteidzošais dizains un glītā apdare liks jums pievērst uzmanību, lai kur uz kalna jūs dotos. WCR e-GS Rebels SW Race slēpes ir pieejamas dažādos izmēros, tāpēc tās ir piemērotas dažāda auguma un spēju slēpotājiem.

Paaugstiniet savu slēpošanas pieredzi līdz augstākajam līmenim ar Head WCR e-GS Rebels SW Race slēpēm. Atbrīvojiet savu ātrumu un precizitāti un pārliecinoši iekarojiet slēpošanas trases. Nepalaidiet garām iespēju iegūt savā īpašumā šo izcilo sacensību slēpju pāri un šajā ziemas sezonā no jauna definēt savu slēpošanas meistarību.

Ieteicams bez stiprinājuma:
Head FF 14 GW.
Head FF 11 GW

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
102/65/86 mm
Vidukļa platums:
65mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Advanced
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
25.0m
Serdes materiāls:
Wood, Graphene
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Dzimums:
Unisex
Parādīt visu

SkatePro