×
Menu

Worldcup Rebels e.GSR + PR 11 GW Race Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Šīs slēpes ir izstrādātas augstas veiktspējas slēpošanai trasē, un tajās ir apvienotas modernas tehnoloģijas un augstākās kvalitātes materiāli, kas nodrošina nepārspējamu pieredzi slēpošanas trasē.

Worldcup Rebels e.GSR ar šauru 68 mm vidukļa platumu un jaudīgu GS konstrukciju izceļas ar precīzu un kontrolētu pagriezienu veikšanu pa sagatavotu sniegu. EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģija efektīvi samazina vibrācijas, nodrošinot vienmērīgu un stabilu braukšanu pat lielā ātrumā.

Head inovatīvais izliektais profils nodrošina izcilu saķeri ar malu un atsaucību, ļaujot pārliecinoši pārvarēt pat vissarežģītākās nogāzes. Slēpes ir paredzētas vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem slēpotājiem, kuriem ir nepieciešama precizitāte, ātrums un kontrole slēpošanas trasēs.

Worldcup Rebels e.GSR ir aprīkotas ar PR 11 GW sacensību stiprinājumiem, kas nodrošina labāku jaudas pārnesi, drošību un ērtības. Šīs saites ir saderīgas ar GripWalk zābakiem, piedāvājot ērtāku staigāšanas pieredzi, nemazinot sniegumu trasē.

Head slēpes ir izstrādātas, lai apmierinātu plašu slēpotāju loku. Worldcup Rebels e.GSR ir pieejamas dažāda garuma slēpju modeļos, nodrošinot ideālu piegulumu dažāda auguma un prasmju līmeņa slēpotājiem. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis sacīkšu braucējs vai ambiciozs atpūtas slēpotājs, šīs slēpes ļaus jums pārsniegt savas robežas un sasniegt jaunus snieguma līmeņus trasē.

Specifikācijas

Platums:
120/68/101 mm
Vidukļa platums:
68mm
Labākais lietojums:
Piste
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
14m, 4m
Serdes materiāls:
Wood
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit)
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro