×
Menu

WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iepazīstinām ar Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race slēpēm - jaudīgu un precīzu ieroci, kas radīts, lai dominētu slēpošanas trasēs! Šīs augstas veiktspējas slēpes ar satriecošu jaunu dizainu 2024-2025. gadam apvieno modernākās tehnoloģijas un leģendāro Head meistarību, lai sniegtu nepārspējamu pieredzi trasē.

WC Rebels e-Race SW slēpes, kas ir meistarīgi izstrādātas pieredzējušiem un pieredzējušiem slēpotājiem, ir lieliski piemērotas perfekti izpildītu pagriezienu veikšanai uz labiekārtotām nogāzēm. Slēpes var lepoties ar 117/68/102 mm platuma profilu un universālu 14-8 m rādiusu, tāpēc tās viegli pielāgojas dažādām pagriezienu formām un ātrumiem.

Šo sacīkšu iedvesmoto slēpju pamatā ir izturīga koka serde, kas papildināta ar titāna un grafēnu - kombinācija, kas nodrošina izcilu stabilitāti, jaudas pārnesi un saķeri ar malu. Turklāt integrētā EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģija efektīvi absorbē vibrācijas un nodrošina vienmērīgu, kontrolētu braukšanu pat sarežģītos apstākļos.

WC Rebels e-Race SW slēpes ir aprīkotas ar FF 11 GW GripWalk stiprinājumiem, kas nodrošina drošu un efektīvu savienojumu starp zābaku un slēpēm. Šīs saites ir saderīgas ar GripWalk zābakiem (ISO 23223) un nodrošina maksimālu jaudas pārnesi un lietotājam ērtu ieiešanu. DIN iestatījumu diapazons ir 3,0-11,0, tāpēc tās ir piemērotas visdažādākajiem slēpotājiem.

Neatkarīgi no tā, vai esat ambiciozs atpūtas slēpotājs vai sportists, Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race slēpes palīdzēs jums pilnībā izpaust savu potenciālu uz slēpošanas trasēm. Izbaudiet nepārspējamu precizitāti, kontroli un ātrumu - perfektu kombināciju slēpošanas trases iekarošanai.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
117/68/102 mm
Vidukļa platums:
68mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
14m, 8m
Serdes materiāls:
Wood, Titanal, Graphene
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN iestatījums:
3.0-11.0
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit), ABS sidewalls
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro