×
Menu

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Skis

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race slēpes ir augstas veiktspējas slēpes vidēji un pieredzējušiem slēpotājiem, kas aizraujas ar slēpošanu trasēs un sacensībām. To daudzpusīgais un elegantais dizains nodrošina izcilu karvingu un precizitāti trasē, piedāvājot izcilu kontroli un atsaucību pat pie liela ātruma.

Šīs slēpes ir izstrādātas un izstrādātas, piedaloties pasaules klases slēpošanas sacīkšu braucējiem, un tajās apvienotas vismodernākās tehnoloģijas un augstākās kvalitātes materiāli. Slēpju pamatā ir augstākās kvalitātes grafēna materiāls, kas ir labi pazīstams ar savu izcilo izturību un zemo svaru. Šis kodols nodrošina stabilitāti un vērpes stingrību, nodrošinot precīzu slēpju malu saķeri un zibenīgu pāreju no malas uz malu dinamiskai slēpošanai.

Slēpēm ir sendvičveida sānu konstrukcija ar pilnu izliekuma profilu, kas uzlabo enerģijas pārnesi un stabilitāti. Tās ir aprīkotas ar EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģiju - patentētu inovāciju, kas samazina vibrācijas, nodrošinot vienmērīgāku slēpošanu un mazāku nogurumu, ļaujot slēpotājiem braukt ilgāk un sasniegt labākus rezultātus.

Head WC Rebels e-Speed Pro SW slēpju vidukļa platums ir 65 mm, tāpēc tās nodrošina lielisku malas noturību un kontroli uz jebkura sagatavota sniega. To vidēji lielais pagrieziena rādiuss palīdz pieredzējušiem slēpotājiem sasniegt spēcīgus, precīzus pagriezienus ar ātrumu un efektivitāti. Slēpēm ir iepriekš uzstādītas FF 14 GW Race stiprinājumi, kas nodrošina drošu un precīzu savienojumu ar slēpēm, nodrošinot optimālu jaudas pārnesi un kontroli. Šīs saites ir saderīgas ar GripWalk, nodrošinot papildu ērtības slēpotājiem, kas izmanto GripWalk zābakus.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis slēpotājs, kas vēlas pilnveidot savu tehniku, vai sacīkšu entuziasts, kas cenšas sasniegt maksimālu sniegumu, Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race slēpes pacels jūsu slēpošanas pieredzi trasē jaunā līmenī.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
108/65/93 mm
Vidukļa platums:
65mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
20m, 5m
Serdes materiāls:
Graphene
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN iestatījums:
4.0-14.0
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit)
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro