×
Menu

WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iepazīstinām ar Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race slēpēm - augstākās klases slēpēm vidēji un pieredzējušiem slēpotājiem, kas vēlas iekarot trases ar precizitāti un kontroli.

Šīs augstas veiktspējas slēpes, kas ir radītas ar perfektu jaudas, veiklības un stabilitātes kombināciju, izceļas trasē. To šaurais 122 mm lielais profils nodrošina izcilu saķeri ar malu un ātru pagrieziena uzsākšanu, padarot tās ideāli piemērotas tīru loku griešanai un sarežģītu slaloma trašu pārvarēšanai. Slēpju vidukļa platums ir 68 mm, nodrošinot perfektu līdzsvaru starp stabilitāti un manevrētspēju.

Slēpes WC Rebels e_SL SW ir veidotas ar atsaucīgu Graphene serdi, kas nodrošina nepārspējamu precizitāti un kontroli. Camber profils vēl vairāk uzlabo malu noturību un jaudas pārnesi, ļaujot slēpotājiem pārliecinoši pārvarēt sarežģītus apvidus. Slēpes ir aprīkotas ar Head EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģiju, kas samazina vibrācijas un nodrošina vienmērīgu braukšanu pat visgrūtākajos apstākļos.

Slēpju komplektācijā ietilpst FF 14 GW stiprinājumi, kas ir saderīgi gan ar Alpine Adult, gan GripWalk zābakiem, nodrošinot drošu un precīzu savienojumu starp zābaku un slēpēm. Ar DIN iestatījumu no 4,0 līdz 14,0, stiprinājumus var viegli noregulēt, lai tie atbilstu dažādām slēpotāju spējām un svaram. Siksnām ir GripWalk saderība, kas nodrošina papildu komfortu un ērtības pastaigu vai pārgājienu laikā.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis sacīkšu braucējs, kas meklē ideālas slēpes, lai paceltu savu sniegumu nākamajā līmenī, vai ambiciozs atpūtas slēpotājs, kas vēlas izbaudīt aizraujošu slēpošanas pieredzi, Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race slēpes ir ideāla izvēle. Esiet gatavi pārliecinoši un stilīgi iekarot slēpošanas trases.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
122/68/107 mm
Vidukļa platums:
68mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
12m
Serdes materiāls:
Graphene
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN iestatījums:
4.0-14.0
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit)
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro