×
Menu

Swisswool Piz Boè Womens Jacket

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Ortovox Swisswool Piz Boè sieviešu jaka ir daudzpusīga un stilīga jaka, kas ir ideāli piemērota jebkuram ziemas piedzīvojumam, neatkarīgi no tā, vai jūs dodaties uz kalnu slēpošanas trasēm vai vienkārši baudāt dienu sniegā. Šī jaka ir īpaši izstrādāta sievietēm, un tai ir piegulošs piegriezums un dažādas pārdomātas detaļas, kas nodrošina komfortu un aizsardzību pret laikapstākļiem.

Jaka ir izgatavota no Šveices vilnas un poliamīda kombinācijas, kas nodrošina lielisku izolāciju un elpojamību. Vilna ir iegūta no Šveices kalnu aitām, nodrošinot visaugstāko kvalitāti un ilgtspējīgu ražošanas praksi. Jakai ir arī DWR (noturīga ūdens atgrūdoša) apdare, kas nesatur PFC, padarot to videi draudzīgu un drošu gan jums, gan videi.

Papildu jakas iezīmes ir vēju necaurlaidīga konstrukcija, iekšējās elastīgās aproces un dažādas kabatas, kurās glabāt nepieciešamākās lietas. Ortovox Swisswool Piz Boè sieviešu jaka ar klasisko dizainu un augstas kvalitātes materiāliem ir nepieciešama ikvienai sievietei, kura mīl ziemas sporta veidus un brīvdabas aktivitātes.

Specifikācijas

Papildu funkcijas:
Windproof, Inside Elastic cuffs
Veids:
Middle Layer
Aktivitāte:
Alpine Skiing, Cross Country, Snowboard, Day to Day
Izolācija:
Wool, Polyamide
Videi draudzīgs:
DWR - PFC Free
Dzimums:
Woman
Parādīt visu

SkatePro